Shipping and Returns

VERZENDKOSTEN


Nederland:

0-18 kg (3 tray): €6,95
Voor elke extra 18 kg: €5,00


België:

Per 18 kg (3 tray): €9,00


Duitsland:

0-18 kg (3 tray): €10,90
Voor elke extra 18kg: €10,00


Oostenrijk:

Per 18 kilogram: €15,00


Denemarken:

Per 18 kilogram: €22,50


Frankrijk, Italie, Luxemburg:

Per 18 kilogram: €18,50

 

AFHALEN


Indien uw bestelling groot genoeg is krijgt u tijdens de checkout ook de mogelijkheid voor het afhalen van uw bestelling.WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN

ANNULEREN


Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. 
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Energy Cans NL reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte retour- en verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht, en zijn dus voor rekening van de koper. Dit geldt alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger.


RETOURNEREN/AFKOELPERIODE
 
Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk en voedingsmiddelen. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.
 
Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar het retouradres zoals vermeld op het verzendlabel. Energy Cans NL zal de gehele aankoopsom  aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening en zullen eventueel in mindering worden gebracht op het totaal te crediteren bedrag.
 
Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dit geval niet gerestitueerd.

Wij adviseren om bij retournering te kiezen voor de pakketpost van PostNL.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen per e-mail aan Energy Cans NL kenbaar te worden gemaakt. Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en ordernummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij  het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard, conform de wet Koop op afstand, niet toe verplicht. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Energy Cans NL heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.

Goed verpakt

Met zorg verpakt

Snel verzonden

Binnen 1-3 werkdagen

Klanttevredenheid

Beoordeeld met een 9.1

Geleverd uit eigen voorraad

 

 

was added to your shopping cart

Out of stock

The requested quantity for is not available