Über uns

EC import


EC Import is opgericht in 2011 in Groningen. Met een klein team verzorgen wij het importproces van voornamelijk Noord Amerikaanse etenswaren en frisdranken. Dit doen wij voor groothandels in Nederland, België, Duitsland, Italië en Polen.


In 2015, inmiddels verhuisd naar de Meern (Utrecht) zijn wij begonnen met het importeren en labelen van Europese frisdranken voor de Nederlandse en Belgische markt. In de loop van de tijd zijn wij uitgegroeid tot een partijhandelaar die frisdranken door heel Europa verhandeld aan gerenommeerde klanten.
Wij werken vanuit de Meern en hebben overslagplaatsen in Veenendaal (NL), Romford (UK), Wroclaw (PL) en Oakland (USA).

 

ENERGY CANS NL

In 2016 is de webshop www.energycans.nl gestart. Vanwege de groeiende vraag van energydrink wouden wij deze (buitenlandse) frisdranken beschikbaar maken voor Nederlandse consumenten.
In de loop van de jaren is de webshop zich gaan focussen op de meest populaire merken. Inmiddels versturen al  jaren dagelijks heel wat pakketten naar onze vele tevreden klanten in Nederland, België en Duitsland.

Ook een groeiend aantal winkels, sportscholen en webshops in binnen- en buitenland weet ons te vinden door onze gunstige prijzen en levering uit eigen voorraad.

 

Goed verpakt

Met zorg verpakt

Snel verzonden

Binnen 1-3 werkdagen

Klanttevredenheid

Beoordeeld met een 9.1

Geleverd uit eigen voorraad

 

 

wurde erfolgreich in den Warenkorb gelegt.

Nicht auf Lager

Die gewünschte Anzahl für "" ist momentan nicht verfügbar