Grootste aanbod energydrinks in Nederland!

Monster Rehab - Nieuwe smaken nu verkrijgbaar!

  • Geplaatst op
Monster Rehab - Nieuwe smaken nu verkrijgbaar!

Monster Rehab is een van de vele variaties van Monster Energy Drink. De dranken uit de Rehab serie worden gekenmerkt doordat deze geen koolzuur bevatten en slechts een kleine hoeveelheid suiker. Dit maakt Monster Rehab een verfrissend en gezond alternatief!

Vi Neon Energy Drink!

  • Geplaatst op
Vi Neon Energy Drink!

Vanaf januari 2016 verkrijgbaar in Nederland! Vi Neon Energy Drink wordt begin 2016 gelanceert in Europa, en ook in Nederland.
De Nederlandse markt van energydrink zal hierna niet meer hetzelfde zijn!

De beste recepten voor een cocktail met energy drink!

  • Geplaatst op
  • Door Energy Cans NL
  • Geplaatst in cocktail
De beste recepten voor een cocktail met energy drink!

Cocktails op basis van energy drink worden steeds populairder in het uitgaanscircuit. Voor wie eens wat anders wil als een biertje of weer een witte wijn bieden deze cocktails een uitstekend alternatief. Daarnaast zijn de mogelijkheden tot het maken van zowel alcoholische als non-alcoholische cocktails zeer uitgebreid. Vindt hier onze favoriete recepten tot het maken van de lekkerste cocktails.

De stijgende populariteit van Energydrink

De stijgende populariteit van Energydrink

Energydrink is een van de meest populaire drankjes in Nederland. Niet alleen middelbare scholieren weten de juiste schappen in de supermarkt blind te vinden, ook onder volwassen wordt het steeds vaker gedronken. Ondanks dat energydrink meer dan eens negatief in het nieuws is geweest blijft de populariteit ervan jaarlijks stijgen. Wat kunnen we in de nabije toekomst verwachten van energydrink op het gebied van populariteit en regelgeving?

De onzin van een verbod op energiedrink

De onzin van een verbod op energiedrink

Als jaren wordt gediscussieerd over een verbod of een leeftijdsgrens op de verkoop van energydrink in Nederland. Een verbod op energydrink is iets wat op het verlanglijstje van menig kinderarts en tandarts staat. Deze discussie wordt daarnaast opgelaaid door verschillende incidenten, met energydrink in de hoofdrol, die in het nieuws zijn gekomen. Energydrink zou vol zitten met gevaarlijke stoffen die slecht zijn voor je hart en nieren en zelfs de dood tot gevolg kunnen hebben. Foodwatch heeft inmiddels een petitie opgestart die mensen uitnodigt een handtekening te zetten, om zo dit verbod te steunen. Als we Foodwatch mogen geloven zal dit verbod een hoop hartkloppingen en ziekenhuisopnames onder de jeugd schelen.
Maar is het tegenwoordig nou echt zo slecht gesteld met het geestelijk welzijn van de jeugd dat een verbod op energydrink noodzakelijk is?

Goed verpakt

Met zorg verpakt

Snel verzonden

Binnen 1-3 werkdagen

Klanttevredenheid

Beoordeeld met een 9.1

Geleverd uit eigen voorraad