Monster Rehab - Nieuwe smaken nu verkrijgbaar!

  • Geplaatst op
Monster Rehab - Nieuwe smaken nu verkrijgbaar!

Monster Rehab is een van de vele variaties van Monster Energy Drink. De dranken uit de Rehab serie worden gekenmerkt doordat deze geen koolzuur bevatten en slechts een kleine hoeveelheid suiker. Dit maakt Monster Rehab een verfrissend en gezond alternatief!

Monster Rehab Energy Drink

Monster Rehab wordt door Monster gepromoot als een suikerrije variant op de traditionele Monster Energy.
In tegesntelling tot andere Monsters bevatten de Monster energydrinks uit de Rehab serie geen koolzuur en vrijwel geen suikers. Dit maakt dat de Monster Rehab gemakkelijk is weg te drinken en een gezonder alternatief vormt voor de traditionele energydrinks.
De Monster Rehab is in Nederland slechts in 1 smaak verkrijbaar, terwijl er in Amerika inmiddels al vele varianten Monster Rehab in de schappen liggen. Uiteraard leveren wij al deze smaken die niet te krijgen zijn in de Nederlandse supermarkten:

  • Monster Rehab Green Tea

     
Voor de liefhebbers van groene thee! Deze Rehab dankt zijn naam aan de mix van groene thee extracten die deze energydrink bevat. Ook de caffeine in deze energy drink wordt gehaald uit dezelfde groene thee extracten.  Slechts 10 calorien heeft deze energy drink en is daardoor een verantwoord en verfrissend drankje voor elk moment van de dag.


  • Monster Rehab Peach Tea

     
Monster Rehab Peach Tea is een energydrink op basis van perzikthee. Een unieke energy drink die je zeker geproefd moet hebben. Zorg ervoor dat de Monster Rehab Peach Tea flink gekoeld is voor je hem drinkt! Ook deze rehab bevat slechts 10 calorien en heeft geen toegevoegde suikers.


  • Monster Rehab Rojo Tea

Rooibos thee kennen we allemaal. Een mix van rooibos thee en Monster Energy zal ongetwijfeld wat vreemder klinken. Deze apparte mix van Zuid Afrikaanse rooibos, welke is gemaakt van verschillende kruiden, en de authentieke Monster blend is zeker een goed gevonden combo. Een scheut cranberry sap maakt hierbij de smaak helemaal af.


  • Monster Rehab Pink Lemonade

Monster Rehab Pink Lemonade is één van de nieuwste Monsters uit de Rehab series. Gericht op de vrouwelijke Monster drinkers is deze energy drink met Pink Lemonade. Zoals Monster het zelf omschrijft: RE-FRESH, RE-HYDRATE, RE-VIVE. Ideaal voor de brakke zondagmorgen na een nachtje doorhalen of als opfrisser na een goede work-out.

  • Monster Rehab Orange

Sinas is een van de meest gedronken dranken in Nederland. Onlangs werd in Nederland dan ook de Monster 'The Doctor' gelanceerd welke ondermeer sinaasappelsap bevat. Monster Rehab Orange is daarentegen een mix van sinaasappel en ananas zonder de toegevoegde suikers.


Goed verpakt

Met zorg verpakt

Snel verzonden

Binnen 1-3 werkdagen

Klanttevredenheid

Beoordeeld met een 9.1

Geleverd uit eigen voorraad