Grootste assoriment energydrink online te bestellen

Grootste assoriment energydrink online te bestellen

Komende zomer zal Nederlands' eerste webshop gericht op de verkoop van energydrink openen. Hier kunnen vele soorten energydrink worden bested die elder in Nederland niet te verkrijgen zijn.

Opening 1 juli 2015

Op 1 juli 2015 zal Energy Cans NL haar webshop openen. via www.energycans.nl zal een ruim assortiment van energydrinks worden aangeboden. Bekende en minder bekende soorten kunnen hier worden aangeschaft en worden verzonden door heel Nederland.
De focus van de webshop zal liggen op het aanbieden van energydrink die niet in de Nederlandse detaihandel wordt aangeboden. Zo zullen exclusief alle soorten Monster Energy, waaronder Java Monster en Muscle Monster worden aangeboden. Ook merken die al reeds populair zijn in onder andere Duitsland, Amerika en het verenigd koninkrijg, zoals Rockstar, NOS en Krunk zullen te bestellen zijn. 

Ruim assortiment

Energy Cans NL importeert haar producten rechstreeks bij producenten in de USA waardoor de kosten zo laag mogelijk worden gehouden. Er zullen constant nieuwe producten worden toegevoegd op basis van wensen van de klant. Mochten er producten zijn die u graag in het assortiment ziet worden opgenomen, dan kunt u contact opnemen. Vervolgens zal er gekeken worden of het product leverbaar en haalbaar is en daarna zo snel mogelijk worden ingekocht.

Eerste in Nederland

Energy Cans NL richt zich met haar webshop geheel op energydrinks. Het is hiermee de eerste webshop die de focus geheel op de verkoop van een zo'n groot mogelijk assortiment energydrinks, zonder het aanbieden van andere producten. Wij hebben de kennis en contacten om de meeste soorten energy drink naar Nederland te halen en kunnen deze voor gegarandeerd de laagste prijs aanbieden.


Energy Cans NL
www.energycans.nl 

Goed verpakt

Met zorg verpakt

Snel verzonden

Binnen 1-3 werkdagen

Klanttevredenheid

Beoordeeld met een 9.1

Geleverd uit eigen voorraad